Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αποκλεισμός Πρυτανείας Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Αποκλεισμός Πρυτανείας Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Στις 27/11/2012 πραγματοποιήθηκε ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ Αποκλεισμός της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Στόχος μας ήταν η ενημέρωση της Ακαδημαϊκής Κοινότητας σχετικά με την Κατάληψη που πραγματοποιούμε εδώ και 5 περίπου εβδομάδες στη Φοιτητική Εστία. Εντός του κτιρίου υπήρξε μικροφωνική ενημέρωση καθηγητών και φοιτητών αναφορικά με τα αιτήματά μας.

Για άλλη μια φορά η στάση του Αντιπρύτανη (κου Κωσταντάτου) ήταν άκρως απαξιωτική καθώς μας κατηγόρησε ότι κίνητρο των πράξεών μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ατομικό μας συμφέρον. Ακόμη, μας απείλησε ότι θα απευθυνθεί σε Εισαγγελέα αν δεν αποχωρήσουμε από το χώρο του πανεπιστημίου. Σε αντίθεση με τα σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, μέχρι στιγμής δε μας έχουν προσεγγίσει οι Αρχές, άρα δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν η εν λόγω έκκληση πραγματοποιήθηκε ή όχι από τον Αντιπρύτανη.

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή μέλη της Συνέλευσης της Εστίας δίνουν το παρόν στη Σύγκλητο που πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με σκοπό να τοποθετηθούν σχετικά με το θέμα μας.
Σας καλούμε όλους να ενημερώνεστε από το blog μας προς αποφυγήν της παραπληροφόρησης που παρατηρήσαμε ότι ήταν έντονη στα χθεσινά δελτία τύπου.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Κατάληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου